4real Soundtrack on Spotify Stuur ons een mail volg ons op Facebook volg ons op youtube
The Game

4 Real The Game is een puzzelspel met een spannend verhaal over een complot in de muziekwereld. Na elk stukje informatie komt een nieuwe puzzel zodat het mysterie steeds een stukje wordt opgehelderd. Fictie en non-fictie zijn dusdanig in elkaar verweven, dat je niet meer weet wat echt is en wat niet.

Je kunt het spel alleen spelen, maar het is leuker om samen te doen of in een team van 3 a 4 personen. Om de puzzels op te lossen mag je alle middelen gebruiken die tot je beschikking staan. Het internet is onmisbaar om de video's en geluidsfragmenten af te spelen. Een Spotify-account is-voor minimaal een van de deelnemers- noodzakelijk.

Je kunt kiezen of je het gamepakket in een mooie printkwaliteit aangeleverd wilt krijgen of het pakket zelf print. Je kunt op de puzzels van het gamepakket, gecombineerd met de informatie op de website, losgaan met pen, potlood, schaar en lijm.
De opdrachten bestaan allemaal uit muzikale opgaven zoals je bij muziekquizzen gewend bent; met songteksten, videos, foto's, albumhoezen, audio en trivia. Maar dan vormgegoten in een pittige puzzel.

Door middel van de QR code die je in het puzzelpakket vindt, kun je jouw team inschrijven. Vervolgens krijg je een inlogcode. Hiermee kan iedere speler op een eigen apparaat inloggen in het spel. Zo kun je het spel samen spelen, zelfs als je niet in dezelfde ruimte bent. Ook is het mogelijk om steeds een stukje van het spel te spelen en later het spoor weer op te pakken.

Dat is:

4Real-The-Game !!!