Before Burning Man Soundtrack on Spotify

Before Burning Man is een online puzzelspel met een spannend verhaal over een complot in de muziekwereld. Het betreft een prequel van het online spel 4REAL The Game. In Before Burning Man worden de gebeurtenissen beschreven die een geheel ander inzicht geven aan het geheime project op het Burning Man festival. Na elk stukje informatie komt een nieuwe puzzel zodat het nieuwe mysterie steeds een stukje wordt opgehelderd. Net zoals bij 4REAL The Game zijn fictie en non-fictie zijn dusdanig in elkaar verweven, dat je niet meer weet wat echt is en wat niet.

Nieuw element bij het spel Before Burning Man is, dat het ontworpen is om met je team in één ruimte te spelen. De basis van het spel bestaat uit één grote tafelposter die je combineert met de online puzzelopgaven om tot de oplossing te komen. De opgaven bestaan uit muzikale fragmenten zoals je bij muziekquizzen gewend bent; songteksten, video’s, foto's, albumhoezen, audio en trivia. Maar dan vorm gegoten in een pittige puzzel.

Om de puzzels op te lossen mag je alle middelen gebruiken die tot je beschikking staan. Het internet is onmisbaar om de video's en geluidsfragmenten af te spelen. Een Spotify-account is-voor minimaal een van de deelnemers- noodzakelijk.

Before Burning Man is te spelen als je 4REAL The Game niet hebt (uit)gespeeld. Andersom kan ook, al zitten er dan een aantal spoilers in.

Mocht je nog met 4REAL The Game bezig zijn en deze alsnog af willen maken voor je aan het nieuwe spel begint maar ben je de inlog kwijt, stuur ons dan een mailtje onder vermelding van je teamnaam. We sturen je dan de inlogcode waarmee je weer in het spel terugkomt waar je gebleven was, en een extra hint om de draad weer op te kunnen pakken.

Let's Find out: Whathappened ...

BEFORE BURNING MAN

Yours Sincerely
C.M. HARRISON