Before Burning Man Soundtrack on Spotify

Wij zijn Patricia & Jan, enthousiaste muziekquizzers en quizconceptbedenkers.

De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met het uitwerken en organiseren van huiskamerquizzen in diverse verschijningsvormen (onder andere in de vorm van de muzikale escaperoom 'Escape To The Music' waarin mensen door het oplossen van muzikale puzzels uit onze gang moesten zien te ontsnappen. Daarnaast ontwikkelden we het gezelschapsspel '25 Steps To Stardom' voor fictieve bands, waarin de deelnemers tijdens het spel een unieke One Hit Wonder schreven met een geheel eigen bandbiografie)

Tijdens de Lockdown zijn we aan de slag gegaan met het organiseren van enkele Quarantaine Quizzen vanuit huis. Om niet zelf een puntentelling bij te hoeven houden vroegen we hulp van Rick, die voor ons een online scoreformulier en een automatische scoreberekening maakte.

De mogelijkheden van het internet in een tijd waarin we fysiek niet meer bij elkaar kunnen komen om te quizzen, bracht ons op het idee een muzikaal mysterie te schrijven, dat in zijn geheel online gespeeld kan worden door de deelnemers, in hun eigen tijd. Nu we weer in kleine groepjes bij elkaar kunnen zitten, besloten we dat het tijd werd voor een vervolg.

Ook hierbij hebben we de hulp ingeschakeld van onze inmiddels onmisbare derde man Rick, die ook hier heeft geholpen met het schrijven van de programmeercodes en de hosting voor:

4Real The Game en Before Burning Man

Yours Sincerely
C.M. HARRISON